Skip to main content
Over ons bedrijf

Fruithal Smits - Zeewolde

Wij, Roy en Nicole (broer en zus) van Fruithal Smits uit Zeewolde (Zuidelijk Flevoland), telen op onze fruitboerderij de lekkerste appels, peren, aardbeien, kersen en pruimen. Op onze fruitboerderij wordt al het fruit op milieuvriendelijke wijze geteeld en met passie verzorgd. Altijd met respect voor de natuur. Samen met andere (lokale) telers, die onze passie ook delen, leveren wij fruitboxen direct af bij de bedrijven. Versheid en kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Ons werkfruit bestaat altijd uit verse appels en peren rechtstreeks vanuit onze boomgaard, én bananen, geleverd door zorgvuldig uitgekozen partners. Het assortiment fruit vullen wij aan met lokale seizoensproducten zoals kersen, pruimen, druiven of aardbeien. En als dit er niet is vullen we het aan met citrusfruit.

Veel gestelde vragen

Authentic Tradition

Duurzaam

Als liefhebber van eerlijk fruit, telen we met respect voor de natuur. Wij maken gebruik van duurzame verpakkingen. Daarnaast werken we geselecteerde partners. Zo blijft onze footprint beperkt en zorgen we indirect voor zo min mogelijk uitstoot van schadelijke stoffen. We zijn ook nog eens Global G.A.P. gecertificeerd.

Waar vandaan

Wat wij niet zelf kunnen telen komt bij lokale collega’s vandaan. Tropisch fruit halen we uit het buitenland en onze bananen zijn altijd Fairtrade.

Display en kosten

Het fruit wordt geleverd in kartonnen dozen, die wij  weer meenemen en hergebruiken. Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van eigen displays. Deze displays en dozen blijven eigendom van Fruithal Smits en worden kosteloos beschikbaar gesteld.

Fruitbox wijzigen

Samenstelling van de  fruitboxen kun je altijd wijzigen. Stuur hiervoor een e-mail naar   met al je wensen en dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Of bel:  06 38 677 24.

Pauze inlassen

Natuurlijk kan dat, bij ons zit je niet vast aan een contract en kun je per week aangeven wanneer je wel of geen fruit wilt ontvangen. Geef dit door via of bel naar 06 38 677 24.

Wanneer afleveren

We doen ons best om het fruit tussen 07.00 en 15.00 uur af te leveren op de afgesproken dag(en).