Skip to main content

Hoe werkt het?

Fruit is een lekker en gezond tussendoortje.

Nog steeds zijn er veel bedrijven die zelf nog geen fruit aanbieden aan de medewerker. En dat terwijl fruit zo gezond is! Fruit stimuleert gezond gedrag, helpt ziekteverzuim voorkomen en staat voor goed werkgeverschap. Leuke bijkomstigheid, het is ook nog eens fiscaal aantrekkelijk!

Voortaan werkfruit ook bij jou op het bedrijf?

In een paar eenvoudige stappen heb je het al geregeld.

Contact opnemen


Nadat je contact hebt opgenomen, maken wij graag een afspraak met jullie voor een bezoek. Op basis van jullie wensen maken wij een voorstel op maat. Helemaal vrijblijvend!
Liever telefonisch overleg?
Dat kan ook, geef vooral aan wat jezelf prettig vindt.

Voorstel op maat

Bij ons voorstel kijken wij ook naar de manier hoe het fruit te presenteren op het bedrijf en geven wij advies voor fruitsoorten. De appels, peren, aardbeien, kersen en pruimen telen wij zelf! Al het andere fruit halen wij bij geselecteerde partners vandaan. 

Om een idee te geven, wij leveren standaard twee keer per week, zodat je altijd vers fruit op het werkt hebt.

Bezorgen


Na akkoord  levert onze vaste chauffeur jouw gekozen fruitbox gratis af op de afgesproken dag. Presenteert dit conform afspraak en controleert dan gelijk even de consumptie van de week ervoor. Het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen en hergebruikt.

Op dit moment bezorgen wij al in:
Amersfoort, Almere, Amsterdam, Barneveld, Biddinghuizen, Bussum, Dronten, Eemnes, Emmeloord, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Laren, Lelystad, Loosdrecht, Nijkerk, Nunspeet, Huizen, Muiden, Naarden, Putten, Swifterbant en Zeewolde.

Andere plaatsen zijn in overleg mogelijk.

Het genieten kan beginnen

Fruit op het werk is een investering in de gezondheid van jouw medewerkers. En wie kan het verse fruit dat net geleverd is weerstaan? Geniet samen met jouw collega’s van deze gezonde snack.
Authentic Tradition